نماد سایت نرم افزار حسابداری بامداد

۵ نکته کاربردی برای پرداخت بدهی های کسب و کار

پرداخت بدهی ها

به طور معمول اغلب کسب و کارهای کوچک در پاسخ به آینده ی شغلی خود با نگرانی یا عدم اطمینان روبرو هستند. بسیاری از صاحبان کسب و کارها به دلیل مشکلات و رکود حاصل از شیوع بیماری کرونا در انبوهی از بدهی ها غوطه ور هستند و راه حل مناسبی نیز برای نجات از آن پیدا نمی کنند. اگر این بدهی ها شما را نسبت به آینده مضطرب می کند، این پنج نکته عملی برای پرداخت بدهی های شغلی به شما کمک می کند، تا کسب و کار شما دوباره به وضعیت مطلوبی برسد.

برای خود یک بودجه تعریف کنید.

اگر مدتی است که به بودجه خود نگاه نکرده اید، زمان آن فرا رسیده است که بودجه جدیدی را ایجاد کنید که با دقت بیشتری وضعیت اقتصادی شما را منعکس کند. در اینجا نحوه انجام آن در شش مرحله آورده شده است:

 مرحله اول: تنظیم بودجه.

دوم: محاسبه ی دقیق درآمد با بررسی کلیه منابع درآمدی موجود.

سوم: تعیین و محاسبه ی هزینه های ثابت و متغیر.

چهارم: اختصاص پس انداز همچون یک صندوق اضطراری برای ماه های کم درآمد.

پنجم: محاسبه ی سود و زیان. این کار با استفاده از یک نرم افزار حسابداری مناسب بسیار آسان است.

 

ساختار بدهی خود را تغییر دهید.

خرید عمده از فروشندگان  ممکن است آنها را ترغیب نماید تا حداقل، پرداخت ماهانه شما را کاهش داده یا شرایط بازپرداخت طولانی تر یا نرخ بهره کمتری را برای حفظ کسب و کار شما در نظر بگیرند. در صورت تماس و گفتگو در مورد وضعیت وام، ممکن است وام دهندگان تمایل داشته باشند تا همان تصمیمات را نسبت به بازپرداخت وام های شما بگیرند.

بیماری همه گیر باعث انعطاف پذیری بیشتر وام دهندگان شده است. سرمایه گذاری مجدد در یک وام یا ادغام چندین وام برای پرداخت نرخ بهره کمتر نیز از گزینه های محبوب بازسازی بدهی است. ادغام این مزیت را دارد که وامهای مختلف را در یک پرداخت ماهانه ترکیب می کند.

 

 هزینه های خود را به حداقل برسانید.

به حداقل رساندن هزینه ها، یک رویکرد چند جانبه است که می تواند شامل تعدادی از اقدامات زیر باشد:

مرحله اول: به بودجه تعریف شده ی خود پایبند باشید.

دوم: هزینه های خود را به درستی شناسایی و مدیریت نمایید.

سوم: سعی کنید تا انجا که می توانید هزینه های خود را کاهش دهید.

برای کاهش هزینه ها می توانید موارد زیر را در نظر بگیرید:

 

 

درآمد خود را افزایش دهید.

پرداخت بدهی های کسب و کار با افزایش درآمد بسیار آسان تر است. با هم چند ایده برای افزایش درآمد را بررسی می نماییم:

پیشنهادهای متنوع تری به مشتریان ارائه نمایید.

با خود فکر کنید که چه خدمات مرتبط دیگری می توانید به مشتریان ارائه دهید، تا ارزش بیشتری داشته باشد و با گسترش خدمات و محصولات بتوانید کلیه نیازهای مشتریان خود را بر آورده کنید. هر چه بیشتر نیازهای آنها را برآورده کنید، ارزش بیشتری نیز نزد آنها خواهید داشت. به عنوان مثال طراحان گرافیک می توانند با توسعه دهندگان وب، درطراحی یک وب سایت کاربردی و زیبا برای مشتریان شریک شوند.

قیمت های خود را افزایش دهید.

افزایش قیمت یکی از گزینه هایی است که به طور معمول صاحبان کسب و کار از ترس از دست دادن یا واکنش شدید مشتریان، از آن واهمه دارند. اما اگر مشتریان شما از قبل از این افزایش قیمت ها و دلایل آن همچون افزایش هزینه ها، تورم و مسائلی از این قبیل، آگاهی پیدا کنند؛ پذیرش آن نیز برایشان آسان تر می شود. گزینه ی دیگر، افزایش قیمت ها فقط برای مشتریان جدید است.

دارایی های مازاد خود را به فروش برسانید.

وجود انبوهی از تجهیزات بلا استفاده با حجم زیادی از گرد و غبار بر روی آنها، جز انسداد بخشی از نقدینگی بالقوه شما هیچ فایده ای برایتان ندارد. فروش آنها به معنای پول نقد بیشتر و اختصاص فضای اضافی انبار به وسایل مورد نیاز بیشتر است.

استراتژی های درآمد منفعل جایگزین پیدا کنید.

درآمدهای منفعل می تواند یک روش عملی برای کسب درآمد در کنار فعالیت های اصلی شما باشد. برگزاری دوره های آموزشی، تولید  قالب های پیش ساخته یا محتوای وب سایت، وبلاگ نویسی و واگذاری حق امتیاز به جای فروش یکباره آنها و مواردی از این دست می توانند ایده های مناسبی برای کسب درآمد های منفعل جایگزین باشند.

 

یک طرح بازپرداخت بدهی ایجاد کنید

با یکی از این دو استراتژی می توانید بدهی ها را به تدریج کاهش دهید:

تعیین درصد سود: تعیین کنید که چه مقدار از سود شما به عنوان بدهی های مازاد پرداخت می شود (به عنوان مثال ۵٪ یا ۱۰٪).

تعیین مبلغ ثابت: صرف نظر از اینکه در چه وضعیت اقتصادی و مالی قرار دارید، باید همواره مبلغ ثابتی را به پرداخت بدهی های خود اختصاص دهید. اگر همیشه در پایان ماه با کمبود نقدینگی برای پرداخت بدهی ها مواجه می شوید، به این معنا است که از قبل برنامه ریزی مناسبی برای پرداخت بدهی های خود نداشته اید. مبلغی که تصمیم دارید برای پرداخت بدهی خود بپردازید می تواند به بودجه شما اضافه شود. پرداخت هفتگی صورتحساب ها به جای پرداخت آنها به طور یکجا در آخر ماه، می تواند گزینه مناسبی برای مدیریت بهینه بدهی های شما باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

خروج از نسخه موبایل